Bayern München etsii uutta maalivahtia. Manuel Neuer mursi jalkansa joulukuussa hiihto-onnettomuudessa ja on loppukauden sivussa pelikentiltä.

Bayern yritti saada Alexander Nübelin takaisin AS Monacosta, mutta AS Monaco ei halua purkaa lainasopimusta, eikä Nübel halua palata kesken kauden Bayerniin.

Saksalaislähteiden mukaan Bayern on kääntänyt katseensa kohti Mönchengladbachia.

Bayern haluaa hankkia Yann Sommerin Borussia Mönchengladbachista. Süddeutschen Zeitungin saamien tietojen mukaan Sommer on halukas siirtymään kesken kauden Bayerniin. Borussia Mönchengladbach on valmis kunnioittamaan Sommerin toivetta, mutta haluaa Bayernin maksavan maalivahdista noin viisi miljoonaa euroa.

Siirron on määrä toteutua tuota pikaa. Bayern matkustaa loppuviikosta harjoitusleirille ja haluaa Sommerin mukaan.

Hiljattain 34 vuotta täyttänyt Sommer on noussut Borussia Mönchengladbachissa seuralegendan asemaan. Maalivahti on edustanut seuraa kahdeksan ja puolen vuoden ajan ja pelannut Borussia Mönchengladbachissa komeat 335 ottelua. Sommer on ollut vuosikausien ajan Sveitsin A-maajoukkueen ykkösvahti.

LUE MYÖS