Kuopion Palloseura on päässyt sopimukseen Ivan Dominicia koskevasta lainasta kroatialaisen HNK Hajduk Splitin kanssa. Allekirjoitettu pahvi ulottuu alustavasti elokuun 12. päivään, mutta ovi on jätetty avoimeksi pysyvälle siirrolle. KuPS tiedotti asiasta lauantaiaamuna.

Vasenjalkainen Dominic, 20, tuo vaihtoehtoja KuPSin puolustuslinjaan.

– Pääasiallinen paikka Dominicille on vasen laitapuolustaja, mutta pelaaja pystyy pelaamaan myös muita rooleja vasemmalla laitakaistalla. Pelaajan suurimpiin vahvuuksiin kuuluu vahva pallollinen pelaaminen, jossa näkyy Dominicin aiempi koulutus keskikenttäpelaajana, kuvaillaan seuran verkkosivuilla.

Dominic on siinä käsityksessä, että KuPS tarjoaa laadukkaan toimintaympäristön ja että valmennus etenkin on ”todella ammattimaista”. Kuopiolaisilla ei ole tällä hetkellä päävalmentajaa, koska Simo Valakari jätti toimensa tällä viikolla.

Dominic pelasi viime kaudella Kroatian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Hajduk Splitin kakkosjoukkueessa NK Solinissa. Hänellä on vyöllään yksi ystävyysottelu Kroatian alle 18-vuotiaiden maajoukkueesta. Lisäksi hän on pelannut tällä kaudella nuorten Mestarien liigaa, tosin vähäisellä vastuulla.

Aiemmin lauantaina uutisoimme HJK:n kreikkalaishankinnasta. Myös Veikkausliigaan noussut KTP on julkistanut solmineensa sopimukset kolumbialaisen Harlin Suarezin ja kuubalaisen Willian Pozon kanssa.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
🖤💛 TERVETULOA KUOPIOON IVAN DOMINIC!

Kuopion Palloseura on tehnyt lainasopimuksen 20-vuotiaan Ivan Dominicin kanssa. Kroatialainen puolustaja saapuu vahvistamaan seuraa kroatialaisesta HNK Hajduk Splitistä.

Lue lisää 👇
kups.fi/ivan-dominic-s…
#KuPS #BANZAI