Argentiina kruunattiin maailmanmestariksi reilu kuukausi sitten Qatarissa. Argentiinalle maailmanmestaruus oli ensimmäinen 36 vuoteen.

Argentiinan A-maajoukkue sai MM-lopputurnauksen aikana kritiikkiä käyttäytymisestään vastustajia kohtaan.

Argentiinan pelaajat tuulettivat jatkopaikkojaan ja maalejaan vastustajien naaman edessä. Argentiinan pelaajat näyttivät yrittävän provosoida parhaansa mukaan muun muassa Hollannin ja Ranskan pelaajia.

Jalkapallolegenda Zlatan Ibrahimović ei liiemmin pitänyt Argentiinan pelaajien käytöksestä vastustajia kohtaan.

– Olen pahoillani Kylian Mbappén puolesta. Hän teki neljä maalia finaalissa, eikä voittanut. Se on surullista. Mutta en ole huolissani hänestä, vaan Argentiinan pelaajista, koska he eivät tule voittamaan tulevaisuudessa mitään. Leo Messi voitti maailmanmestaruuden ja hänet muistetaan aina, mutta muut heistä käyttäytyivät huonosti, eikä sellaista voi kunnioittaa, Ibrahimović totesi Radio Francelle.

41-vuotias Ibrahimović on palaamassa pian pelikentille. AC Milania edustava kärki on ollut sivussa joukkueen vahvuudesta viime toukokuusta lähtien polvivamman vuoksi. Lue lisää täältä.