Naby Keïta on jättämässä Liverpoolin kuluvan kauden jälkeen vapaana agenttina.

Sky Sportsin mukaan osapuolet eivät allekirjoita jatkosopimusta ja keskikenttäpelaaja vaihtaa maisemaa ilman siirtosummaa.

Keïta siirtyi RB Leipzigistä Liverpooliin kesällä 2018 noin 60 miljoonan euron siirtosummalla, mutta ei ole missään vaiheessa noussut luottopelaajan rooliin Anfieldilla. Keïta on kärsinyt lukuisista loukkaantumisista.

Bildin mukaan Borussia Dortmund ja RB Leipzig ovat kiinnostuneet Keïtasta. Lisäksi La Gazzetta dello Sportin mukaan Serie A -seura Internazionale on Keïtan kintereillä. Jokainen kolmikosta on osoittanut kiinnostuksensa Keïtaa kohtaan. Pelaajan sopimustilanne on yksi suurimmista syistä sille, miksi lukuisat seurat ovat kiinnostuneet hänestä.

Keïta pelasi kaksi loistavaa kautta RB Leipzigin paidassa Bundesliigassa ennen Liverpool-siirtoaan.

28-vuotias Keïta on kärsinyt kuluvallakin kaudella muutamasta astetta suuremmasta vammasta, jotka ovat pitäneet pelaajan sivussa yli 20 ottelusta.