Bayern Münchenin on määrä tiedottaa perjantaina antavansa päävalmentajalleen Julian Nagelsmannille potkut.

Muun muassa Bildin ja Fabrizio Romanon saamien tietojen mukaan seurajohto teki ratkaisun potkuista torstaina.

Nagelsmann sai tietää potkuistaan median kautta. Nagelsmann on yllättynyt seurajohdon ratkaisusta, sillä luotsi on saanut seuralta tukea tähän päivään asti. Sport1:n mukaan Nagelsmann ei ymmärrä Bayernin päätöstä.

Potkujen ajankohta on poikkeuksellinen, sillä Bayern on vain pisteen päässä Bundesliigaa johtavasta Borussia Dortmundista. Bayern on lisäksi edennyt Mestarien liigan puolivälierävaiheeseen, jossa se kohtaa Manchester Cityn. Bayern on myös edelleen mukana Saksan Cupissa, joten sillä on teoriassa mahdollisuus voittaa vielä triplamestaruus kuluvalla kaudella.

Bayern maksoi Nagelsmannista RB Leipzigille 25 miljoonaa euroa vajaa kaksi vuotta sitten. Kyseessä on historian suurin valmentajasta maksettu summa.