Kylian Mbappé nousi torstaina otsikoihin julkaistuaan sosiaalisessa mediassa viestin, jossa pelaaja kritisoi seuraansa PSG:tä.

PSG julkaisi sosiaalisen median tileillään kausikorttimainoksen kannattajilleen, jossa mainostettiin Mbappén naamalla ensi kauden kausikortteja. Seura ei ollut tiedottanut Mbappélle julkaisevansa kyseisen videon. Lue Mbappén kommentit täältä.

Entinen huippujalkapalloilija Christophe Dugarry kritisoi Mbappén ratkaisua RMC:n haastattelussa.

Pelaajaurallaan muun muassa maailmanmestaruuden, Euroopan mestaruuden ja La Ligan voittanut Dugarry kummasteli, miksei Mbappé ottanut yhteyttä seuran puheenjohtajaan, vaan teki ulostulonsa julkisesti.

– Hän haluaa vastata kaikesta. Niin markkinoinnista kuin kommunikoinnistakin. Lisäksi hän valitsee urheilutoimenjohtajan ja sellaiset pelaajat, joiden kanssa hän haluaa pelata. Mbappé olisi voinut soittaa ennemmin puheenjohtajalle kuin julkaista tuollaisen viestin somessa, joka kohahduttaa koko maailmaa. Se osoittaa, että Mbappé on kuin pikkulapsi. Hän ei ole elegantti.

– En edes ymmärrä hänen julkaisemaa viestiään. Mbappé voisi lopettaa jo. Pelatkaa kentällä ja osoittakaa siellä arvonne. Häviätte otteluita jatkuvalla syötöllä. Heillä on hullut palkat, Dugarry viittasi PSG-tähtiin.