AS Roma pelaa Eurooppa-liigan välierissä.

AS Roma eteni kilpailun välierävaiheeseen torstai-iltana voitettuaan Feyenoordin lopulta jatkoajan jälkeen yhteismaalein 4-2. AS Roma kohtaa välierissä Lukas Hradeckyn edustaman Bayer Leverkusenin.

AS Roman päävalmentaja José Mourinhon tulevaisuudesta on puhuttu pitkään. Mourinhon sopimus seuran kanssa kattaa vielä ensi kauden, mutta Mourinho ei ole vahvistanut valmentavansa joukkuetta vielä tämän kauden jälkeen. Mourinho myönsi ajattelevansa muitakin tavoitteita. Luotsi on saanut tiettävästi yhteydenottoja muun muassa PSG:stä.

– En voi sanoa, ettenkö olisi onnellinen. Joskus ajattelen turhautumisia ja toisinaan muita tavoitteita, mutta tänään tärkeää on se, että olen onnellinen ja teen töitä ihmisten eteen. Näin heidät onnellisina. Se on tärkeää.

– Olen onnellinen AS Romassa. En voi piilotella sitä. Pidän näistä ihmisistä. Minulla on hyvät välit omistajien kanssa. Valehtelisin, jos sanoisin jotain muuta. Pelaajat ovat loistavia. He ovat hyvin empaattisia keskenään. He eivät ole omia poikiani, mutta melkein, Mourinho summasi.

AS Roman ja Bayer Leverkusenin välisen välieräparin avausosa pelataan Roomassa 11. toukokuuta.