Bayern Münchenin kausi on ollut vähintäänkin vaikea. 

Bayern johtaa parhaillaan Bundesliigaa. Se nousi sarjakärkeen sunnuntaina voitettuaan Hertha Berlinin 2-0. Bayern johtaa sarjaa pisteen erolla Borussia Dortmundiin, kun neljä kierrosta on pelaamatta.

Bayern putosi huhtikuussa Mestarien liigasta ja Saksan cupista – vain muutama viikko sen jälkeen, kun Thomas Tuchel saapui joukkueen uudeksi päävalmentajaksi.

Saksalaisjätin kauteen on mahtunut paljon kohuja. 

Vuodenvaihteessa Manuel Neuer haukkui seurajohdon julkisuudessa, kun edustusjoukkueen maalivahtivalmentaja Toni Tapalović sai potkut. Maaliskuussa Sadio Mané löi joukkuetoveriaan Leroy Sanéa kasvoihin Mestarien liigan ottelun jälkeen. Bayern langetti Manélle yli 300 000 euron sakot ja hyllytti hänet yhdestä ottelusta. Hetkeä myöhemmin Julian Nagelsmann sai potkut päävalmentajan paikalta.

Nagelsmannin potkujen jälkeen Bayernin tuloskunto on ollut suorastaan surkea.

Kickerin saamien tietojen mukaan Bayern suunnittelee tekevänsä merkittäviä muutoksia joukkueeseensa kuluvan kauden jälkeen. Jopa kahdeksan pelaajaa on lähdössä. Kickerin mukaan Manén, Ryan Gravenberchin, Yann Sommerin, Serge Gnabryn, Noussair Mazraouin, Mathys Telin, João Cancelon ja Benjamin Pavardin odotetaan vaihtavan maisemaa.

Cancelo on Bayernissa lainalla Manchester Citystä. Lainassa on mukana 70 miljoonan euron osto-optio, mutta Bayern ei ole suinkaan käyttämässä sitä.