Romelu Lukaku palaa kuluvan kauden jälkeen Chelseaan, kertoo La Gazzetta dello Sport.

Italialaislehden mukaan Internazionale on päättänyt, ettei se aio neuvotella Chelsean kanssa Lukakun pysyvästä siirrosta tai edes uudesta lainasta. Inter on kyllästynyt surkean kauden pelanneeseen Lukakuun ja palauttaa hänet ilomielin Lontooseen, kun kuluva kausi päättyy.

Lukaku siirtyi viime kesänä Chelseasta lainalle Interiin, mutta kärjen kausi on ollut hyvin rikkonainen. Syyskausi meni täysin penkin alle loukkaantumisten vuoksi ja Lukaku pääsi ennen vuodenvaihdetta kentälle vain muutamassa ottelussa. Lukaku on kärsinyt loukkaantumisista myös talven aikana, eikä hyökkääjä ole edelleenkään saanut pelirytmistä kiinni ja esitykset kentällä ovat olleet sen mukaisia.

Chelsea hankki Lukakun vajaat kaksi vuotta sitten Interistä peräti 113 miljoonalla eurolla. Lukaku pelasi kuitenkin vain yhden kauden Chelseassa. Surkeasti sujunut kausi johti siihen, että Lukaku valitti muun muassa silloisen valmentajan Thomas Tuchelin taktiikoista julkisuudessa ja lopulta Tuchel jätti Lukakun pienelle vastuulle.

Kuluvalla kaudella belgialaiskärki on viimeistellyt kaikki kilpailut mukaan luettuna vain seitsemän maalia.