José Mourinho on valmentanut AS Romaa vajaan kahden vuoden ajan.

Ensimmäisellä kaudellaan Mourinho luotsasi AS Roman Serie A:ssa vasta seitsemänneksi, mutta toisaalta kausi päättyi juhliin, kun AS Roma voitti Konferenssiliigan mestaruuden.

Kuluva kausi on sujunut vuoristoratamaisesti. AS Roma on Serie A:ssa viidentenä ja on samalla edennyt Eurooppa-liigan välieriin, joissa vastaan asettuu Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen.

DAZN haastatteli AS Roman avainpelaajana tunnettua Paulo Dybalaa. Dybala pelaa ensimmäistä kauttaan AS Romassa. Kaikki kilpailut mukaan luettuna Dybala on tehnyt 16 maalia ja antanut kahdeksan syöttöä. Dybala on ollut selvästi joukkueensa tehokkain pelaaja, vaikka on kärsinyt useista loukkaantumisista.

Dybala kertoi haastattelussa mielipiteensä Mourinhosta.

– Mourinholla on tietty kuva ja vaikutusvalta jalkapalloilevassa maailmassa. Hän olisi hyvä shakkipelaaja. Ennen siirtoani AS Romaan puhuin kahdesti hänen kanssaan. Hän soitti minulle, kun olin vielä Torinossa. Mourinho on hyvä puhumaan ja pääsemään jonkun pään sisään. Tunsin heti erityisen tunteen puhuessani Mourinhon kanssa.

Argentiinalaistähti on kiitollinen siitä, miten rehellinen Mourinho on.

– Jalkapallossa on vaikea löytää ihmistä, joka sanoo sinulle asiat niin kuin ne ovat. Minulla on suora ja rehellinen suhde Mourinhon kanssa. Puhumme paljon. Haluamme parasta kannattajille. Mourinho on tehnyt historiaa jalkapallossa. Hän on todella rehellinen.

– Mourinho on hyvä valmistautumaan otteluihin. Pitkälti kaikki, mitä hän sanoo lopulta toteutuu kentällä. Mourinho ymmärtää todella paljon jalkapallosta. Se on helppo osoittaa, sillä hän on voittanut pokaaleja melkein kaikissa seuroissaan.

LUE MYÖS: Paulo Dybala vihasi Cristiano Ronaldoa nuorempana: ”Nauroimme sille”