Paulo Dybala ja Cristiano Ronaldo pelasivat yhdessä Juventuksessa vuodet 2018-21.

Kaksikko voitti kahdesti Serie A:n mestaruuden, mutta menestys Mestarien liigassa jäi laihaksi.

Ronaldo jätti Juventuksen elokuussa 2021 siirryttyään Manchester Unitediin, josta matka sittemmin jatkui saudiarabialaiseen Al-Nassriin. Dybala jätti Juventuksen viime kesänä vapaana agenttina ja siirtyi AS Romaan.

DAZN haastatteli hienon, mutta rikkonaisen kauden pelannutta Dybalaa, joka kertoi tarinan Ronaldosta.

Argentiinalainen Dybala on yksi harvoista pelaajista, jotka ovat pelanneet Ronaldon ja Leo Messin kanssa. Dybala ja Messi ovat A-maajoukkuetovereita. Dybala kertoi DAZN:n haastattelussa vihanneensa Ronaldoa nuorempana.

– Vietin kolme hienoa vuotta Cristianon kanssa. Joukkueemme oli todella vahva ja hän toi siihen jotain lisää. Argentiinassa Messin ja Ronaldon välistä kilpailua eletään todellakin tunteella ja luonnollisesti lapsesta saakka olen ollut Messin puolella.

– Kerran matkustimme vierasotteluun ja olin lentokoneen takaosassa. Ronaldo istui etuosassa. Kesken lennon Ronaldo tuli viereeni keskustelemaan jalkapallosta, elämästä ja vaikka mistä. Silloin sanoin Ronaldolle, että käytännössä vihasin häntä lapsena. Nauroimme sille ja meillä on ollut aina hyvät välit keskenämme.

Nilkkavammasta kärsivä Dybala on viimeistellyt kuluvalla kaudella kaikki kilpailut mukaan luettuna 16 maalia ja antanut kahdeksan maalisyöttöä.