Saksalaismediassa uutisoitiin aiemmin tällä viikolla siitä, miten Thomas Müller harkitsee jättävänsä Bayern Münchenin kuluvan kauden jälkeen. Lue lisää täältä.

Koko uransa kasvattajaseuraansa Bayernia edustanut Müller on pettynyt pieneen rooliinsa. Müller on jäänyt varsin pienelle vastuulle Thomas Tuchelin alaisuudessa.

33-vuotiaan Müllerin nykyinen sopimus Bayernin kanssa kattaa vielä ensi kauden, mutta Bildin mukaan pelaaja olisi valmis siirtymään jopa toiseen saksalaisseuraan. Müllerin on määrä lopettaa uransa ensi kauden jälkeen.

Bildin saamien tietojen mukaan Bayernin seurajohdossa käsiteltiin Müllerin tilannetta torstaina. Bayernin toimitusjohtaja Oliver Kahn tapasi urheilutoimenjohtaja Hasan Salihamidžićin ja kaksikko kävi läpi Müllerin tapausta.

Lehti kertoo kaksikon osoittaneen täyden luottonsa Müllerille. Kummatkin haluavat Müllerin lopettavan uransa Bayernissa, eikä missään muualla. Kahn ja Salihamidžić pyysivät seuralegendaa jäämään Bayerniin vielä ensi kaudeksi.

– Lähteekö Müller? Niin ei tule käymään. Olen varma siitä, että hän jatkaa kanssamme, Kahn totesi torstai-iltana saksalaismedialle.

Müller on pelannut vuosien saatossa komeat 663 ottelua Bayernin edustusjoukkueessa.

LUE MYÖS