Portugalin kapteeni ja tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo sanoo, että Saudi-Arabian liiga voi nousta maailman viiden parhaan sarjan joukkoon.

Ronaldo, 38, siirtyi vuodenvaihteessa saudiarabialaisen Al-Nassrin riveihin jätettyään Manchester Unitedin. Aiemmin urallaan hän on pelannut myös Juventuksessa ja Real Madridissa, jossa hän on seurahistorian paras maalintekijä 450 osumallaan.

Portugalilaistähden kahden ja puolen vuoden sopimus Al-Nassrissa on lehtitietojen mukaan arvoltaan jopa 200 miljoonaa euroa. Isoista summista huolimatta Saudi-Arabian pääsarjaa ei pidetä maailmalla erityisen laadukkaana, jos vertailukohtina ovat esimerkiksi Euroopan maineikkaimmat liigat.

Ronaldo on ehtinyt pelata Saudi-Arabian liigassa 15 ottelua tehden niissä yhteensä 14 maalia. Hän sanoo näkevänsä sarjassa suuren potentiaalin.

– Olemme paljon parempia, ja Saudi-Arabian liiga paranee, ja ensi vuonna se on vielä parempi, kommentoi Ronaldo SSC-kanavalle ESPN:n mukaan.

– Uskon, että askel askeleelta tämä liiga tulee olemaan maailman viiden parhaan liigan joukossa, mutta se tarvitsee aikaa, pelaajia ja infrastruktuuria.

– Mutta uskon, että tässä maassa on uskomatonta potentiaalia. Täällä on uskomattomia ihmisiä ja liigasta tulee mielestäni loistava.

Ronaldo teki tiistaina voittomaalin, kun Al-Nassr kukisti Al-Shababin 3-2. Al-Nassr on kolme pistettä perässä sarjakärki Al-Ittihadia, kun kaksi kierrosta on pelaamatta.

ESPN FC

@ESPNFC
Cristiano Ronaldo’s winner keeps Al Nassr three points behind Al Ittihad with two games remaining 👀🏆

Linkki twiittiin.