Paris Saint-Germainin kerrottiin toukokuun alussa olevan saamassa läpi toiveensa; supertähtihyökkääjä Neymar saattaa olla siirtymässä toisaalle.

Tasaisin väliajoin ongelmalapsen maineestaan muistutteleva brasilialainen on ollut siirtohuhuissa vähemmän painoarvoa omaavan median puheissa jatkuvasti. Nyt mahdollisesta seuravaihdosta kirjoittaa kuitenkin myös Ranskan suurin urheilutiedonvälittäjä, L’Équipe.

Lehden mukaan kyse on kuin onkin hankkeesta lajin supertoimijoiden kesken, ja siirrosta jonka toteutuessa palstatilaa tullaan raivaamaan laajalla sektorilla. L’Équipen mukaan 31-vuotiaalle puuhataan nimittäin nyt siirtoa markkina-arvoltaan giganttiseen Manchester Unitediin.

Tiettävästi ei ole poissa luvuista, että Neymar jatkaisi pariisilaisten riveissä myös kesän jälkeen, mutta mielenkiinto nimenomaan Valioliigan suunnalta on edelleen suurta. Manchester Unitedin lisäksi ainakin Chelsea ja Newcastle mainitaan halukkaiksi ottajiksi 124 kertaa Brasiliaa A-maajoukkuetasolla edustaneelle laiturille.