Napolin mestaruusjuhlissa on sattunut tragedia, sillä 26-vuotias mies on saanut surmansa, kertoo Goal.

Tuhannet Napolin kannattajat riensivät torstai-iltana kaduille juhlimaan seuran ensimmäistä Serie A:n mestaruutta 33 vuoteen.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Christian Di Marco

@christian_fsi
Napoli è mille colori.
#NapoliCampionedItalia 🇮🇹

La Repubblican mukaan neljä miestä loukkaantui yöllä ammuskelusta. Laukausten uskotaan olleen osa kannattajien juhlallisuuksia. Heidät vietiin Cardarellin sairaalaan, jossa yksi heistä joutui hätäleikkaukseen, muttei selvinnyt.

Ammuskelutapauksen lisäksi mestaruusjuhlien yhteydessä on loukkaantunut useita ihmisiä. 203 ihmistä on käynyt hoidettavana sairaaloissa ja terveysasemilla. Useat ovat saaneet veitseniskuja ja vammoja on aiheutunut myös muun muassa ilotulitteiden ampumisesta.

Frattamaggioressa 20-vuotias nainen joutui sairaalaan hengenvaarallisen päävamman vuoksi autoilijan törmättyä häneen.