Lionel Messi sai lauantaina hyytävän vastaanoton Paris Saint-Germainin kannattajilta, kun hän esiintyi Ranskan suurseuran riveissä ensimmäisen kerran hyllytyksensä jälkeen.

PSG hyllytti Messin, 35, kuunvaihteessa kahdeksi viikoksi, koska hän matkusti ilman seuran lupaa Saudi-Arabiaan hoitamaan turismilähettilään velvollisuuksiaan ja oli siten harjoituksista sivussa.

Tapahtuneen jälkeen Messi pyysi anteeksi ja sanoi luulleensa väärin, että PSG:llä olisi ollut vapaapäivä silloin, kun hän teki matkansa.

Lauantaina Messi pelasi täydet minuutit, kun PSG voitti AC Ajaccion kotikentällään 5-0 sarjaottelussa. Osa PSG:n kannattajista osoitti mieltään argentiinalaistähteä vastaan viheltämällä ja buuaamalla hänelle pelin aikana.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

All About Argentina 🛎🇦🇷

@AlbicelesteTalk
📸🥹 Neymar on IG: “Watching our friend (Leo Messi) together.” ❤️

Messi on viime viikkoina ja kuukausina ajautunut PSG:n kannattajien hampaisiin useista syistä. Osa on ollut sitä mieltä, että Messi ei ole tehoistaan huolimatta vastannut tähtitieteellisen palkkansa tuomiin odotuksiin, mutta isompana ongelmana on nähty se, että hän ei ole väitetysti kovin sitoutunut PSG:hen. Messillä on ollut usein tapana matkustaa Ranskasta pois vapaapäivinään, eivätkä kannattajat ole pitäneet siitä, että Messi ei ole käynyt kiittämässä joukkuekaveriensa kanssa katsojia joidenkin pelien jälkeen.

Lisäksi viime aikoina on uutisoitu, että Messin odotetaan lähtevän PSG:stä tämän kauden jälkeen, kun hänen sopimuksensa päättyy.

PSG:n keskikenttäpelaajat Danilo ja Renato Sanches sanoivat lauantain pelin jälkeen, että buuaukset Messille tuntuvat ikävältä koko joukkueesta.

– Se sattuu. Hän on on joukkuekaverimme ja me olemme kaikki yhdessä. Jos pitää viheltää, viheltäkää koko joukkueelle. Mutta se on okei, me jatkamme eteenpäin. Meillä on mestaruus voitettavana, ja se on tärkein asia, kommentoi Danilo Canal Plus -kanavan haastattelussa.

– Se on hieman haastavaa kaikille ja etenkin Lionelille, koska yksikään pelaaja ei arvosta tuollaista. Mutta se on tilanne, jolle emme voi mitään. Se on hieman vaikeaa hänelle. Mutta minun asiani ei ole puhua tästä tilanteesta. Pitäisikö Messin jäädä PSG:hen? Kysykää häneltä.