Jude Bellingham on siirtymässä Borussia Dortmundista Real Madridiin.

Marcan ja Fabrizio Romanon mukaan siirto on loppusuoralla.

Marcan mukaan Real Madrid on jo päässyt Bellinghamin kanssa alustavaan yhteisymmärrykseen sopimuksesta ja lisäksi seurojen välinen yhteisymmärrys siirtosummasta on hyvin lähellä.

Real Madrid uskoo saavansa keskikenttäpelaajan riveihinsä noin 100-120 miljoonalla eurolla. Saksalaismedian mukaan Bellingham hylkäsi Dortmundin valtavan jatkosopimustarjouksen. Dortmund tarjosi Bellinghamille peräti 14 miljoonan euron vuosipalkkaa, mutta tarjous ei miellyttänyt pelaajaa.

Real Madrid ei ole suinkaan ainoa Bellinghamin kintereillä oleva seura. Marcan mukaan Manchester City ja Liverpool ovat jo jättäytyneet sivuun Bellingham-jahdista saatuaan kuulla, että pelaaja on päättänyt valita Real Madridin uudeksi seurakseen.

19-vuotias Bellingham lukeutuu Dortmundin ehdottomiin avainpelaajiin. Bellingham on pelannut tällä kaudella 40 ottelua Dortmundin riveissä, joissa on syntynyt 11 maalia ja seitsemän maalisyöttöä.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨⚪️ Real Madrid are close to complete deal to sign Jude Bellingham, confirmed. Negotiations are progressing to the final stages.

Personal terms are almost agreed — Juni Calafat, crucial again.

New meeting has been scheduled to complete the agremeent with Borussia Dortmund.