Bayern Münchenin päävalmentaja Thomas Tuchel oli ymmällään siitä, miten hänen joukkueensa taipui lauantaina 1-3-kotitappioon RB Leipzigia vastaan.

Tuchelin joukkue lähti tauolle johdossa, mutta Leipzig nousi viimeisen puolituntisen aikana rinnalle ja ohi.

Tulos tarkoittaa sitä, että Bundesliigan mestaruustaistelun kohtalo siirtyi Borussia Dortmundin käsiin. Dortmund on sarjakärki Bayernia pisteen perässä, mutta sillä on vielä kaksi ottelua jäljellä ja müncheniläisillä vain yksi.

– Kun pelaat niin paljon omaa tasoasi alempana ja pudotat sitä tasoa jatkuvasti, niin silloin on vaikea voittaa pelejä. Ja kun on vaikea voittaa pelejä, se ei vain riitä, kommentoi Tuchel ESPN:n mukaan.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

ESPN FC

@ESPNFC
LEIPZIG ARE UP 3-1 ON BAYERN!

AS IT STANDS, DORTMUND ARE ONLY ONE POINT BEHIND AND CAN GO INTO FIRST TOMORROW 😳

– Minulla ei ole mitään selitystä sille, miten jotain tällaista voi tapahtua. Se on selittämätöntä. Lakkasimme liikkumasta, lakkasimme auttamasta, lakkasimme osoittamasta rohkeutta.

– Ensimmäiset 30 minuuttia olivat hyviä, olisimme voineet johtaa 2-0 tai enemmän. Mutta sitten aloimme olla huolimattomia ja verkkaisia. Toisella puoliajalla olimmeilman syytä äärimmäisen huolimattomia. Minulla ei ole selitystä.

– Olen pettynyt, koska pystymme paljon parempaan. Meillä oli peli käsissämme ja annoimme sen pois.

– Se (mestaruustaisto) ei ole vielä ohi. Katsotaan, mitä viimeisellä kierroksella tapahtuu. Tietenkin halusimme asioiden menevän toisin.