Huuhkajien keskikenttäpelaajalla Anssi Suhosella oli torstaina synkkä ilta, kun hänen edustamansa HSV pelasi Stuttgartin vieraana Saksan liigakarsinnassa.

Stuttgart osallistuu kaksiosaiseen karsintaan sijoituttuaan Bundesliigassa kolmanneksi viimeiseksi, kun taas HSV tuli sarjaporrasta alempana kolmannelle sijalle jääden vain pisteen päähän kärkikaksikosta.

HSV kärsi torstaina ensimmäisessä osassa vieraskentällä 0-3-tappion. Suhonen, 22, pääsi kentälle tunnin kohdalla, mutta hänen ottelunsa kesti alle kymmenen minuuttia, koska hän lensi suoralla punaisella kortilla ulos.

Suomen maajoukkuepelaaja tuli pallontavoittelutilanteeseen turhankin railakkaasti ja osui napit edellä Stuttgartin Josha Vagnomanin reiteen. Nopean videotarkistuksen jälkeen tuomiona oli ennenaikainen suihkukomennus.

Peli oli loppulukemissaan jo Suhosen kentältäpoiston sattuessa.

Punaisen kortin myötä Suhonen on pelikiellossa ensi maanantaina, kun HSV isännöi Stuttgartia karsintojen toisessa osassa.

Loukkaantumisista kärsinyt Suhonen on pelannut tällä kaudella kaikkiaan 18 ottelussa ja tarjoillut yhden maalisyötön. Huuhkajissa hän debytoi viime marraskuussa, ja tätä nykyä Suhosella on tilillään neljä peliä A-maajoukkueessa.