Bayern München etsii kesän siirtoikkunassa uutta ykköskärkeä. Se on ollut julkinen salaisuus jo pitkään. 

Bundesliigan mestaruuden jälleen voittanut Bayern ei hankkinut viime kesänä korvaajaa Barcelonaan siirtyneelle Robert Lewandowskille. Nyt sellainen on tulossa.

Muun muassa Sky Deutschlandin mukaan Bayern on ollut kiinnostunut Eintracht Frankfurtin Randal Kolo Muanista, Tottenhamin Harry Kanesta, Juventuksen Dusan Vlahovicista ja Napolin Victor Osimhenista.

Bayernin toimitusjohtaja Herbert Hainer kertoi seuran käyttävän paljon rahaa kesän siirtoikkunassa. Thomas Tuchel on saamassa haluamansa uuden hyökkääjän.

– Aiomme käyttää paljon rahaa. Tähän mennessä emme ole käyttäneet rahaa vielä ollenkaan. Konrad Laimer ja Raphael Guerreiro tulivat tänne vapaina agentteina. Etsimme hyökkääjää ja sitten kun löydämme riittävän laadukkaan vaihtoehdon, kerromme siitä. Joitain nimiä on mainittu julkisuudessa, mutta otamme oman aikamme katsoaksemme, kuka sopeutuisi parhaiten Bayerniin. Tuchelillakin on sanansa sanottavana.

Hainerin mukaan seurajohto arvioi parhaillaan, kuka mahdollisista vaihtoehdoista sopisi parhaiten Bayerniin.

– Etsimme hyökkääjää, mutta sellaista on vaikea löytää. Ne ovat varsin kalliita. Ei ole montaa hyökkääjää, jotka pystyvät pelaamaan tällä tasolla. Siksi aina mainitaan samojen hyökkääjien nimet, jotka kilpailevat keskenään. Hyökkääjä maksaa paljon ja sen vuoksi meidän on varmistettava, että hän sopisi Bayerniin.

– Mediassa on mainittu aina Kolo Muanin, Kanen, Osimhenin ja Vlahovicin nimet. Analysoimme tilannetta tarkasti tietääksemme, kuka sopeutuisi parhaiten Bayerniin. Lisäksi analysoimme siirron taloudellista puolta. Olen vakuuttunut siitä, että löydämme hyvän ratkaisun.

LUE MYÖS