Manchester City on Mestarien liigan voittaja.

Manchester City voitti lauantaisessa finaalissa Internazionalen Rodrigon maalilla 1-0. Kyseessä on Manchester Citylle seurahistorian ensimmäinen Mestarien liigan voitto. Seura ei ollut koskaan aiemmin voittanut europokaalia.

Suurena ennakkosuosikkina finaaliin lähtenyt Manchester City kontrolloi ottelua käytännössä alusta loppuun. Se tuotti tulosta toisella jaksolla, kun Rodrigo iski 68. minuutilla finaalin ainoan maalin. Keskikenttäpelaaja laukoi pallon boksin rajalta ohi Interin maalia vartioineen André Onanan.

Inter kykeni luomaan ottelussa muutaman laadukkaan maalipaikan, mutta heikko viimeistely ja huono tuurikin koitui italialaisten kohtaloksi. Hetki Rodrigon maalin jälkeen Inter loi huippupaikan, mutta maalia kohti mennyt laukaus pysähtyi muutama metri ennen maaliviivaa Romelu Lukakun jalkoihin.

Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola oli edellisen kerran voittanut Mestarien liigan keväällä 2011, kun Barcelona voitti finaalissa Manchester Unitedin. Guardiola ehti sittemmin jahdata vuosikausien ajan Mestarien liigan voittoa ennen lauantaista finaalia. Guardiolalle Mestarien liigan voitto oli valmennusuran kolmas.