Guido Rodríguez on siirtymässä kesällä Barcelonaan.

Mundo Deportivon saamien tietojen mukaan Barcelona on päässyt Rodríguezin kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksesta. Rodríguezin nykyinen sopimus Betisin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, joten hän siirtyy Barcelonaan vapaana agenttina.

Barcelona kaavailee Rodríguezista korvaajaa Oriol Romeulle. Romeun on määrä poistua Barcelonasta kesällä. Girona on kiinnostunut hankkimaan vanhan pelaajansa takaisin seuraan.

Rodríguezin saapumisesta huolimatta Barcelona on halukas hankkimaan myös toisen keskikenttäpelaajan kesän siirtoikkunassa. Barcelona on Bayern Münchenin Joshua Kimmichin ja Real Sociedadin Martín Zubimendin kintereillä.

Argentiinan A-maajoukkueeseen kuuluva Rodríguez, 30, on edustanut Betisiä noin neljän ja puolen vuoden ajan. Rodríguez voitti Betisin kanssa Copan mestaruuden keväällä 2022.

LUE MYÖS