Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä Kylian Mbappé on virallisesti ilmoittanut, että hän jättää seuran kuluvan kauden päätteeksi.

Mbappé, 25, ilmoitti jo viime vuonna, ettei hän käyttäisi jatko-optiotaan. Hänen sopimuksensa päättyy ensi kuussa ja hän on sen päättymisen jälkeen vapaa vaihtamaan seuraa ilman siirtokorvausta.

Lehtitietojen mukaan Mbappén seuraava osoite on Real Madrid, joka on pitänyt häntä silmällä jo vuosien ajan. Siirtoa ei ole kuitenkaan julkistettu.

Mbappé siirtyi PSG:hen kesällä 2017 AS Monacosta. Hän pelasi ensimmäisen kautensa Pariisissa lainalla ja sitten seuravaihdos vakinaistettiin 180 miljoonan euron siirtokorvauksella. Mbappé on kaikkien aikojen toiseksi kallein jalkapalloilija entisen joukkuekaverinsa Neymarin jälkeen.

Kaikkiaan Mbappé on pelannut PSG:ssä 306 ottelua tehden niissä yhteensä 255 maalia ja syöttäen 108. Hän on nykyään seuran kaikkien aikojen paras maalintekijä.

– Halusin ilmoittaa teille kaikille, että tämä on viimeinen kauteni Paris Saint-Germainissa. En aio tehdä jatkosopimusta, ja tämä seikkailu tulee päätökseen muutaman viikon kuluttua, kertoi Mbappé somevideollaan.

Ranskalaistähti sanoi videollaan, että hän siirtyy seuraavaksi kotimaansa ulkopuolelle, muttei valottanut tulevaisuuttaan sen enempää.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!