FC Haka pelasi torstai-iltana Konferenssiliigan karsinnoissa.

Haka kohtasi vieraskentällä pohjoisirlantilaisen Crusadersin Konferenssiliigan ensimmäisen karsintakierroksen jälkimmäisessä osassa. Crusaders voitti ottelun 1-0 ja pudotti Hakan yhteismaalein 3-2.

Ottelun ainoa maali syntyi noin 20 minuuttia ennen päätösvihellystä. Hakan Anthony Herbert näytti lukevan pallon lentoradan pahasti väärin keskikentällä ja Crusadersin Paul Heatley pääsi sen myötä läpiajoon. Heatley laukoi pallon varmasti alakulmaan ohi Haka-vahti Aatu Hakalan.

Crusaders oli jo hetkeä ennen maaliaan laukonut pallon tolppaan.

Haka kykeni luomaan loppukirinsä aikana yhden todellisen huippumaalintekopaikan, mutta vieraat eivät lopulta saaneet palloa isäntien verkkoon. Lisäksi lisäajan viimeisillä sekunneilla Haka sai pallon Crusadersin tolppaankin, mutta tilanne vihellettiin paitsioksi.

Hakan lisäksi myös Honka putosi torstaina Konferenssiliigan karsinnoissa hävittyään kazakstanilaisille Tobolille yhteismaalein 2-1. Lue lisää Hongan tappiosta täältä.