FC Hongan taival Konferenssiliigan karsinnoissa on tullut tiensä päähän.

Honka putosi ensimmäisellä karsintakierroksella kazakstanilaiselle Tobolille yhteismaalein 1-2. Viime viikolla Kazakstanissa pelattu avausosa päättyi Tobolin 2-1 -voittoon. Sen sijaan torstaina Myyrmäessä pelattu jälkimmäinen osa päättyi maalittomaan tasapeliin.

Jälkimmäisen osaottelun avausjakso oli varsin tapahtumaköyhä. Honka ei kyennyt luomaan käytännössä ainuttakaan maalintekopaikkaa. Hongan hyökkäyspeli kuvasti torstaina pitkälti koko kuluvaa kautta. Maalipaikoille pääseminen oli tutun vaikeaa.

Hongalle ei merkitty ottelussa ensimmäistäkään laukausta maalia kohti.

Toisella jaksolla Tobolilla oli muutama maukas maalipaikka, mutta Hongan maalivahti Maksim Rudakov piti torjunnoillaan isännät pelissä mukana.

Hongan paras paikka syntyi kymmenisen minuuttia ennen loppua, kun Mateo Ortíz pääsi tälläämään boksin sisältä, mutta laukaus viuhui selvästi yli maalin.

FC Haka pelaa niin ikään Konferenssiliigan ensimmäisen karsintakierroksen jälkimmäisen osaottelun torstai-iltana. Haka kohtaa vieraskentällä pohjoisirlantilaisen Crusadersin. Avausosa päättyi 2-2 -tasapeliin. Illan ottelu potkaistaan käyntiin klo 22.00.