AS Roman kausi on lähtenyt käyntiin surkeasti. Kolmesta sarjaottelusta tuloksena on yksi vaivainen piste ja Serie A:n 18. sija.

AS Roma pelasi avauskierroksella kotikentällään Salernitanan kanssa 2-2 -tasapelin. Sitä seurasi tappio Hellas Veronan vieraana. Viime viikonloppuna AS Roma hävisi kotonaan AC Milanille 1-2.

AS Roman päävalmentaja José Mourinho seurasi joukkueensa kaksi ensimmäistä ottelua katsomon puolelta toimitsijakiellon vuoksi.

Mourinho ei saapunut median eteen Milan-tappion jälkeen. Roomalaistoimittaja Ilario Di Giovambattistan mukaan Mourinho otti pelaajiensa kanssa yhteen pukukopissa, jonka vuoksi lehdistötilaisuus jäi välistä. Mourinho kritisoi pelaajiensa asennetta ja pelaajat vastasivat samalla mitalla takaisin. Pelaajat vaativat Mourinholta parempaa taktista valmennusta.

Mourinho ja AS Roman urheilutoimenjohtaja Tiago Pinto ovat olleet tiettävästi jo pitkään tukkanuottasilla kulisseissa. Mourinho on pettynyt siihen, miten vähän AS Roma käyttää rahaa siirtomarkkinoilla. Mourinho odotti uutta hyökkääjää koko kesän ja sai Romelu Lukakun joukkueeseensa vasta elo-syyskuun vaihteessa.

Mourinhon nykyinen sopimus AS Roman kanssa päättyy alkaneen kauden jälkeen. Pinto ei ottanut kantaa Mourinhon mahdolliseen jatkoon tiistaisessa lehdistötilaisuudessa.

– Jatkosopimukset ovat tärkeitä asioita, joista keskustellaan seuran sisällä. Tällä hetkellä olemme tietoisia tilanteesta, jossa olemme. Haluamme palata voittojen tielle ja kohti tavoitteitamme maajoukkuetauon jälkeen. Keskustelemme seuralle tärkeistä asioista yksityisesti tiettyjen ihmisten kanssa, Pinto totesi.

Ilario RadioRadio

@IlarioDiGiovamb
Al termine di #MilanRoma #Mourinho ha accusato la squadra per come ha affrontato i rossoneri. Ha usato toni forti e voce alta. Ma questa volta alcuni suoi calciatori lo hanno affrontato. È stato un confronto importante, gli hanno detto anche che hanno difficoltà a giocare a…