Napoli nousi aiemmin tällä viikolla otsikoihin pilkattuaan tähtipelaajaansa Victor Osimhenia virallisella TikTok-tilillään.

Napoli naureskeli sosiaaliseen mediaan julkaistuilla videoilla muun muassa Osimhenin hiustyylille ja hyökkääjän epäonnistuneelle rangaistuspotkulle.

Videot on sittemmin poistettu, mutta tapaus ei jäänyt huomaamatta italialaismedialta tai Osimhenin agentilta. Agentti uhkaa Napolia oikeustoimilla. Lue lisää täältä.

Napoli julkaisi torstaina julkisen anteeksipyynnön Osimhenille.

– Teemme selväksi, ettemme missään vaiheessa halunneet naureskella Osimhenille, joka kuuluu seuran arvokkaimpiin pelaajiin. Harjoituskaudella hylkäsimme selvästi kaikki saamamme tarjoukset Osimhenista. On yleistä, että sosiaalisessa mediassa ja etenkin TikTokissa ilmaisukieltä käytetään varsin kevyesti ja luovasti ilman minkäänlaista halua nauraa tai loukata Osimhenia. Jos Victor koki sen niin, ei se ole missään vaiheessa ollut seuran tavoite.

Osimhen onnistui maalinteossa keskiviikkoiltana Udinesen verkkoon, muttei tuulettanut maaliaan. Aiemmin keskiviikkona Osimhen ei tervehtinyt joukkuetovereitaan saapuessaan Napolin harjoituskeskukseen.