Mestarien liigan lohkovaiheen toinen kierros pelattiin loppuun keskiviikkoiltana.

Suurin mielenkiinto kohdistui muun muassa Newcastlen ja PSG:n väliseen otteluun Pohjois-Englannissa. Newcastle nappasi suuren päänahan voitettuaan ottelun 4-1. Newcastle nousi voiton myötä lohkon kärkipaikalle, sillä lohkon toisessa ottelussa Borussia Dortmund ja AC Milan jäivät lopulta maalittomaan tasapeliin.

Newcastle johti ottelua 50 minuutin jälkeen jo peräti 3-0, eikä PSG antanut missään vaiheessa todellista vastusta isännille. Ottelua kuvasi hyvin lisäajan maali, kun Newcastlen toppari Fabian Schär riisti pallon hyökkäyskolmanneksella ja laukoi sen upeasti yläkulmaan ohi Gianluigi Donnarumman.

Turnauksen hallitseva mestari Manchester City kaatoi vieraskentällä RB Leipzigin 3-1. Phil Foden, Julián Álvarez ja Jérémy Doku vastasivat Manchester Cityn maaleista.

Barcelona nappasi 1-0 -voiton Portosta vieraskentällä. Ferran Torres viimeisteli ottelun ainoan maalin. Robert Lewandowski joutui jättämään ottelun kesken jo avausjaksolla nilkkavamman vuoksi.