Bayer Leverkusenin toimitusjohtaja Fernando Carro kiistää seuran päävalmentajan Xabi Alonson sopimuksen sisältävän minkäänlaista ulosostopykälää. Leverkusenin Bundesliigan kärkeen syksyllä johdattaneen espanjalaisen osakkeet ovat nousseet valmentajamarkkinoilla hyvin korkealle.

Real Madridin Carlo Ancelottin sopimus päättyy tämän kauden jälkeen. Alonso on ollut mediassa yksi vahva ehdokas italialaisen seuraajaksi. Myös mahdollisuudesta Jürgen Kloppin seuraajana Liverpoolissa on spekuloitu.

Alonso pelasi pelaajaurallaan molemmissa seuroissa.

– Mitään ehtoja ei ole paperilla, mutta joskus myös suulliset ehdot ovat voimassa. Meidän täytyy tietää hänen siirtoaikomuksistaan, jotta voimme neuvotella. Toivottavasti meidän ei tarvitse tehdä sitä, koska hän jää Leverkuseniin ja on onnellinen täällä, Carro kommentoi Talksportille.

Leverkusen johtaa Bundesliigaa 11 kierroksen jälkeen kahden pisteen erolla Bayern Müncheniin. Tappioton ryhmä on kärsinyt koko syksyn aikana vain yhden pistemenetyksen juuri Bayernia vastaan.

LUE MYÖS!