Bundesliigakauden odotetuin ottelu pelattiin lauantaina.

Seurahistoriansa parasta kautta pelaava Bayer Leverkusen isännöi Bayern Müncheniä sarjan kärkikamppailussa.

Leverkusen voitti ottelun 3-0. Xabi Alonson miehistö johtaa Bundesliigaa viiden pisteen erolla Bayerniin.

Josip Stanišić iski ottelun avausmaalin 18. minuutilla. Stanišić juoksi takatolpalle ja siirsi pallon tyhjään maaliin. Leverkusen iski toistamiseen heti toisen jakson alussa. Loistavaa kautta pelaava Álex Grimaldo tälläsi pallon lähietäisyydeltä yläkulmaan.

Illan viimeinen maali nähtiin ottelun loppuhetkillä. Bayern-vahti Manuel Neuer nousi ylös kulmapotkua varten. Leverkusen pääsi nopeaan vastaiskuun ja Jeremie Frimpong laukoi pallon kaukaa tyhjään maaliin. 3-0.

Leverkusenin kapteeni Lukas Hradecky sai olla varsin rauhassa koko ottelun. Bayern ei kyennyt luomaan laadukkaita maalipaikkoja, ja laukoi vain kertaalleen kohti Huuhkajat-vahdin vartioimaa maalia.