Bryan Zaragoza siirtyi tammikuussa Granadasta Bayern Müncheniin.

Kyseessä on loppukauden mittainen laina ja Bayern hankkii laitahyökkääjän pysyvästi riveihinsä kauden jälkeen. 

Bayern tiedotti jo joulukuussa hankkivansa Zaragozan kesällä, mutta saksalaisjätti kärsi merkittävistä loukkaantumisongelmista vuodenvaihteessa ja onnistui lainaamaan Zaragozan kevätkaudeksi.

Hienon syyskauden La Ligassa pelanneella Zaragozalla on ollut merkittäviä sopeutumisvaikeuksia Bayernissa. 

Bayernin päävalmentaja Thomas Tuchel on kertonut julkisuudessa, että Zaragozan kanssa kommunikoiminen on todella vaikeaa, sillä pelaaja puhuu ainoastaan espanjaa.

Zaragoza on jäänyt täysin olemattomalle vastuulle Tuchelin alaisuudessa. Saksalaismedian mukaan Tuchel ei edes halunnut Zaragozaa kevätkaudeksi joukkueeseensa.

Sky Deutschland mukaan Bayern harkitsee lainaavansa Zaragozan muualle kesällä. Espanjan A-maajoukkueessakin nähty laitahyökkääjä haluaa sen sijaan jäädä Bayerniin.

– Pitää paikkansa, että alku on ollut hieman vaikea, mutta minulla on jo hyvä fiilis ja olen sopeutunut uuteen joukkueeseen. Nyt teen töitä saadakseni peliaikaa. Näen itseni täällä ensi kaudellakin. Siksi tein viisivuotisen sopimuksen.

– Haluan pelata ensi kaudella Bayernissa. Minulle täällä pelaaminen on etuoikeus. Teen päivittäin kovasti töitä pelatakseni täällä. Minusta on kirjoitettu paljon uutisia, jotka eivät pidä paikkaansa. En kuitenkaan kiinnitä niihin huomiota, vaan keskityn työntekoon, kielen oppimiseen ja sopeutumiseen.

LUE MYÖS