HJK otti lauantaina toisen voittonsa tämän kauden Veikkausliigassa, kun se kaatoi IFK Mariehamnin kotikentällään 2-1.

Klubi siirtyi johtoon 11. minuutilla, kun Joona Toivio puski Lucas Lingmanin antaman kulmapotkun sisään.

HJK:n Topi Keskinen oli lähellä tuplata kotijoukkueen johdon avausjaksolla, mutta hänen kutinsa kimposi ylärimasta takaisin peliin. IFK ei aiheuttanut ensimmäisellä puolikkaalla suurtaa vaaraa isäntien maalilla.

Keskinen sai lopulta maalinsa 66. minuutilla. Hän pääsi linjalta karkuun Luke Plangen syötöstä ja kiersi IFK-vahti Matias Riikosen ennen kuin tykitti pallon maalin kattoon. Keskisen (3) edellä Veikkausliigan maalipörssissä on vain Gnistanin Joakim Latonen (5), joka teki viime kierroksella hattutempun Ilveksen verkkoon.

IFK kavensi aivan ottelun lopussa. Klubi ei saanut kunnolla purettua keskitystä maaliltaan ja Adam Larsson siirsi pallon lähietäisyydeltä sisään.

HJK:lla on kolmen pelin jälkeen kuusi pistettä kasassa ja IFK Mariehamnilla neljä.