Liverpool odottaa laitahyökkääjänsä Mohamed Salahin jäävän seuraan, kertoo Athletic.

Egyptiläistähden sopimus on voimassa enää vuoden ja hänen nimensä on pyörinyt aktiivisesti siirtohuhuissa, mutta Liverpool laskee hänet ensi kauden suunnitelmiinsa.

Salah, 31, on yhdistetty Saudi-Arabiaan sen jälkeen, kun Al-Ittihad tavoitteli häntä viime kesänä. Athleticin mukaan myös Lähi-idässä odotetaan tällä hetkellä, että Salah viettää vielä ainakin ensi kauden Englannissa.

Egyptiläistähdellä riittänee ottajia ensi kauden jälkeen, jos hän ei tee jatkosopimusta, koska siinä tapauksessa Salah olisi saatavilla ilman siirtokorvausta.

Salah siirtyi Liverpooliin kesällä 2017 AS Romasta 42 miljoonalla eurolla. Hän on ollut siirtonsa jälkeen jokaisella kaudella punapaitojen paras maalintekijä.

Sama pätee myös kuluvaan sesonkiin; Salahilla on tilillään 41 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 24 maalia ja syöttänyt 13.

Salah ajautui viime lauantaina sanaharkkaan Liverpoolin managerin Jürgen Kloppin kanssa, kun hän odotti pääsevänsä vaihdosta kentälle West Hamia vastaan. Egyptiläistähti sanoi pelin jälkeen, että ”syttyisi tulipalo”, jos hän kommentoisi kärhämäänsä Kloppin kanssa. Saksalaismanageri kuitenkin sanoi, että he käsittelivät asian pukukopissa.

Klopp jättää Liverpoolin managerin paikan kuluvan kauden päätyttyä, ja hänen tilalleen on lehtitietojen mukaan tulossa Feyenoordin Arne Slot.

David Ornstein

@David_Ornstein
🚨 EXCL: Liverpool expect Mo Salah to stay & are planning with him for at least another campaign. 31yo has given no indication of wanting out + contract to be addressed in due course. Saudi view is Salah intends to remain at #LFC next season @TheAthleticFC theathletic.com/5457515/2024/0…
theathletic.com

Liverpool expect Salah to stay this summer

Liverpool fully expect Mohamed Salah to stay this summer and are planning on the basis of him being part of their squad for next season. The 31-year-old attacker is approaching the final 12 months of...

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!