Kolme pelaajaa on ilmoittautnut vetäytyvänsä Argentiinan naisten maajoukkueesta vedoten maksamattomiin korvauksiin ja sietämättömiin olosuhteisiin.

Maajoukkueen vakiopelaajiin lukeutuvat Laurina Oliveiros, Julieta Cruz ja Lorena Benítez ilmoittivat maanantaina päätöksestään ennen kahta kesäkuun ystävyysottelua.

– Olemme saavuttaneet pisteen, jossa olemme kyllästyneet epäoikeudenmukaisuuteen, siihen, ettei meitä arvosteta, ettei meitä kuunnella ja, mikä vielä pahempaa, että meitä nöyryytetään, kirjoitti Cruz Instagramissa ESPN:n mukaan.

– Tarvitsemme parannuksia Argentiinan naisten jalkapallomaajoukkueeseen, enkä puhu vain taloudesta. Puhun harjoittelusta, lounaasta ja aamiaisesta.

Cruz ja Benítez kertoivat, että he saivat maajoukkueen harjoituksissa kinkku-juustovoileivän ja banaanin, mikä on heidän mielestään riittämätöntä huippu-urheilijoille.

He sanoivat Argentiinan jalkapalloliiton kertoneen, että heille ei makseta korvausta kahdesta ystävyysottelusta, koska pelit järjestetään kotona Buenos Airesissa.

Benitez lisäsi, että maksamattomien korvausten lisäksi heidän perheenjäseniltään pyydetään 5 000 pesoa (5,15 euroa) stadionille pääsystä.

Argentina Femenina

@ArgFemenina
Laurina Oliveros (arquera titular), Julieta Cruz (lateral por derecha titular) y Lorena Benítez (mediocampista titular) renuncian a la selección argentina.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!