HJK otti keskiviikkona kauden neljännen voittonsa Veikkausliigassa, kun se kaatoi Gnistanin 1-0 Helsingin paikalliskamppailussa.

Kotijoukkue iski ottelun ainoan osuman 13. minuutilla, kun pallo tuli Gnistanin epäonnistuneen purun jälkeen Lucas Lingmanille, joka ujutti pelivälineen alanurkkaan.

Gnistan joutui pelaamaan lopussa parikymmentä minuuttia alivoimalla, kun David Agbo sai toisen keltaisen korttinsa ja siten aikaisen suihkukomennuksen.

Kyseessä oli HJK:n ensimmäinen ottelu uuden päävalmentajansa Toni Korkeakunnaksen alaisuudessa. Aiemmin tällä viikolla Klubi tiedotti muutoksista organisaatiossaan, kun urheilujohtaja Vesa Mäki ja valmentaja Ferran Sibila saivat lähteä.

Korkeakunnas johdatti viime vuonna HJK:n Veikkausliigan mestariksi ja Konferenssiliigan lohkovaiheeseen saatuaan pestin kesken kauden Toni Koskelan potkujen jälkeen. Häntä ei tuolloin huolittu tehtävään vakituisesti, mutta tällä kertaa Korkeakunnaksen sopimus ulottuu kauden 2025 loppuun.

HJK:lla on yhdeksän pelin jälkeen 15 pistettä kasassa ja sarjanousija Gnistanilla on kahdeksan pistettä kahdeksasta ottelusta.

Sarjataulukko

Veikkausliiga 22.5.

HJK – Gnistan 1-0
VPS – KuPS 1-3
Ilves – FC Inter (alkaa klo 20)

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
Korkeakunnaksen paluu Töölöön päättyy juhliin loppuunmyydyn kotikatsomon edessä 💯

#Veikkausliiga #HJKGNI

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS