Saksan jalkapallomaajoukkueessa leimahti huolestuttava ilmiriita juuri ennen omien EM-kotikisojen alkua. Joukkue harjoitteli katsojille avoimissa harjoituksissa neljän tuhannen silmäparin alla, kun kahden avainpelaajan välille muodostui yllättäen käsirysy.

Saksalaislehti Bild kertoo välikohtauksesta, jossa puolustaja Antonio Rüdiger ja hyökkääjä Niclas Füllkrug ottivat fyysisesti yhteen kesken harjoitusten. Pelaajien välisessä kovassa kaksinkamppailussa Rüdiger kaatoi Füllkrugin maahan, jolloin hyökkääjä menetti hermonsa, lähti Rüdigerin perään ja ryhtyi tönimään puolustajaa.

Ennen kuin käsirysy meni pahemmaksi, joukkueen apuvalmentaja Sandro Wagner ehti erottaa riitapukarit toisistaan, johon Rüdiger vastasi taputtamalla käsiään pilkallisesti. Wagner yritti rauhoitella Rüdigeriä, kun Füllkrug käveli tuohtuneena pois tilanteesta.

Tämän jälkeen ei Rüdigeriä enää joukkueharjoitusten parissa nähty, vaan mies jatkoi harjoituksia juosten kahden kesken kuntovalmentajan kanssa.

Yleensä Füllkrug ja Rüdiger tulevat toimeen hyvin, ja miehet tuntevatkin toisensa jo nuorten maajoukkueesta. Füllkrug oli vieläpä aiemmin maininnut Rüdigerin olevan yksi niistä joukkueen pelaajista, joiden kanssa hän viihtyy parhaiten.

Kummankin pelaajan tunteet näyttivät kuitenkin tasaantuneen harjoitusten jälkeen, sillä harjoitusten jälkeen Rüdiger kommentoi Füllkrugin Instagram-julkaisua sydämellä.

Lue myös