FC Interin päävalmentaja Job Dragtsma kehui Liigacupin avausottelun antia, jossa turkulaiset voittivat HIFK:n 3-2-lukemin. Myös virkaveli Jani Honkavaara oli otteluun kohtuullisen tyytyväinen.

Interin maalit tekivät Mika Ojala ja Vahid Hambo. Helsinkiläisiltä osuivat Jukat Halme ja Sinisalo.

– Se oli kauteen valmistava ottelu. Molemmilla joukkueilla oli paljon hyviä asioita, mutta myös paljon huonoja. Olen iloinen mahdollisuudesta pelata ja testata näitä asioita, Dragtsma totesi SuomiFutis-sivustolle.

– Heidän joukkueensa oli tuoreempi. Me emme ole vielä niin hyvässä kunnossa. Pidin siitä, että he yrittivät pelata, eivätkä vain odottaneet. Tämä oli hyvä harjoitusottelu.

Honkavaara oli hollantilaisluotsin kanssa samoilla linjoilla.

– Tämä oli meiltä ihan hyvä peli. Inter rankaisi virheistämme armottomasti. Teimme kolme selkeää virhettä. Molemmat puoliajat alkoivat juuri niin kun futiksessa ei saisi alkaa, ”Honsu” eritteli.

Interin ensimmäinen maali syntyi jo kolmannella minuutilla. Toisen osumansa kotijoukkue teki 47. minuutilla.

– Ilmeemme ja sykkeemme olivat todella hyviä. Meillä oli kauhea liuta poissaolijoita. Olen tyytyväinen, että jätkät taistelivat isolla sydämellä. Tämä oli tähän aikaan vuodesta mielestäni oikein hyvä peli, Honkavaara kiteytti.

HIFK jatkaa Liigacupia jo lauantaina 24.1. IFK Mariehamnia vastaan Talin hallissa. Inter kohtaa IFK Mariehamnin 29.1. Ahvenanmaalla.