Real Madrid ja Bayern München ratkoivat keskiviikkoiltana Mestarien liigan finaalipaikan kohtalon Bernabeúlla.

Real Madrid voitti toisen osan 2-1 ja eteni finaaliin yhteismaalein 4-3. Otteluparin avausosa päättyi 2-2-tasapeliin Münchenissä.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin 68. minuutilla. Vaihdosta kentälle otettu Alphonso Davies leikkasi sisään boksiin ja laukoi pallon hienosti yläkulmaan ohi voimattoman Andriy Luninin.

Bayern ehti olla hetken kiinni finaalipaikassa, mutta Real Madrid nousi tasoihin lopulta kaksi minuuttia ennen täyttä aikaa. Hienon ottelun pelannut Bayern-vahti Manuel Neuer epäonnistui pahemman kerran, kun konkari ei saanut helppoa palloa kiinni. Pallo kimposi Neuerin rinnasta maalin eteen ja Real Madridin Joselu laukoi irtopallon varmasti maaliin.

Real Madridin voittomaali nähtiin vain kaksi minuuttia myöhemmin. Antonio Rüdiger syötti pallon maalin edessä vapaana odottaneelle Joselulle ja hyökkääjä iski pelivälineen jälleen ohi Neuerin. Maali tarkistettiin mahdollisen paitsion vuoksi VAR:lta, mutta Rüdiger tai Joselu eivät olleet tilanteessa paitsiossa.

Real Madrid kohtaa loppuottelussa Borussia Dortmundin. Finaali pelataan Wembleyllä 1.6.