Suomalainen huippulupaus Lauri Dalla Valle kehuu Skotlannin pääsarjaa hyväksi kehityspaikaksi. Fulhamissa peliaikaa ei ollut tarjolla, joten siirtoa Dundee Unitediin voidaan pitää onnistuneena. Dalla Valle paljastaa skottimedialle, että itse liigasta hän ei tiennyt paljoakaan entuudestaan.

– En tiennyt paljoakaan skotlantilaisesta jalkapallosta. Tiesin Celticin ja Rangersin, koska ne ovat kärkijoukkueita. Minun on myönnettävä, että en ole katsellut paljoakaan skotlantilaista jalkapalloa TV:stä – muita liigoja olen seurannut. Olen positiivisesti yllättynyt, kuinka hyvä sarja on SPL, Dalla Valle kehuu Daily Recordille.

– Sarja on myös erittäin fyysinen ja kilpailukykyinen ja se on loistava asia kehitykseni kannalta. Peli on erittäin nopeaa ja palloa täytyy liikuttaa nopeasti. Se sopii mainiosti minulle.

//