FC Hongan oma kasvatti Henri Aalto, 22, on solminut FC Hongan kanssa jatkosopimuksen, kertoo Hongan verkkosivut. Aalto oli silminnähden tyytyväinen tänään allekirjoitetusta jatkosopimuksestaan.

– Honka ja Tapiolan urheilupuisto ovat olleet minulle kuin toinen koti 10-vuotiaasta lähtien. Tämä on minulle rakas seura ja näen Hongassa potentiaalin Suomen parhaaksi ja kansainvälisesti hyväksi seuraksi ja haluan olla osa tätä kehitystä, kun seura tarjosi minulle tämän mahdollisuuden.

FC Hongan urheilutoimenjohtaja Vesa Vasara painotti Hongan juniorityön tärkeyttä.

– On aina hienoa nähdä, kun oma kasvatti on pystynyt ottamaan askeleen eteenpäin ja lyömään itsensä läpi Veikkausliigatasolle. Henkka on hyvä esimerkki niille, jotka uskovat työnteon merkitykseen ja sen voimaan urheilussa. Hän on esimerkkillinen urheilja ja kovalla työnteolla hän on saavuttanut paikkansa. Uskotaan, että kehitys on edelleenkin nousujohteista.

//