Suomen A-maajoukkueen hyökkääjä Mikael Forssell neuvottelee parhaillaan Championshipissä pelaavan Leedsin kanssa. Aiemmin tällä viikolla Miklu vakuutti Leeds-manageri Simon Graysonin, kun Leeds pelasi Middlesbroughia vastaan testipelin suljettujen ovien takana.

Forssellin asioidenhoitaja Erkki Alaja vahvistaa, että uutta tietoa saatetaan saada jo vuorokauden sisällä.

– Juttelin Mikaelin kanssa viimeksi eilen (torstaina) illalla. Sopimusneuvottelut ovat käynnissä hyvässä hengessä. Voi olla, että tiedotettavaa on jo tänään, voi myös olla, että neuvottelut eivät johda mihinkään. Mikael on vapailla papereilla, joten mihinkään paniikkiin ei ole syytä, mutta olisihan se mukava päästä taas vakiintumaan, Alaja sanoo Helsingin Sanomille.

Brittimediassa liikkuu myös huhu, jonka mukaan Leeds on kiinnostunut Valioliigassa vähälle peliajalle jääneestä hyökkääjästä. Kyseessä on Roque Santa Cruz, joka tekee lähtöä Manchester Citysta. Cruzin tapauksessa puhuttaisiin korkeintaan lainakontrahdista, sillä Paraguayn maajoukkuekärki haluaa varmasti kovempaan sarjaan.

//