Moldovan maajoukkueen päävalmentaja Gavril Balint on kaventanut miehistöään, joka kohtaa Huuhkajat EM-karsinnassa perjantaina 2. syyskuuta Olympiastadionilla. Balintin alustavassa maajoukkueryhmässä oli 27 pelaajaa, mutta nyt nimilista on 22 miehen vahvuinen.

Moldova koki pahan menetyksen, sillä joukkueen kokenein karsintapelaaja (24 karsintamatsia) Stanislav Ivanov ei ole loukkaantumisen takia pelikunnossa. Balint nimesi uutena pelaajana Valeriu Ciupercan (Academia UTM Chisinau), joka on joukkueensa nuorin 19 vuoden iällään.

– Aluksi listalla oli 27 kandidaattia. Nyt se on supistunut 22 pelaajaan, mutta Helsinkiin lähtee 18 pelaajaa. Valitettavasti joukkueessa ei ole Ivanovia, joka on loukkaantunut, Balint ilmoitti lehdistötilaisuudessa.

Viime vuonna Suomi hävisi Moldovalle EM-matsin vieraissa 0-2. Balintin miehistöstä löytyvät Huuhkajia vastaan maalinteossa onnistuneet Anatolie Doros ja Alexandru Suvorov.

Moldova:

Nicolae Calancea (Zimbru Chisinau), Artiom Gaiduchevici (Dacia Chisinau), Stanislav Namasco (Kuban), Petru Racu (IFK Norrköping), Iulian Erhan (Zimbru Chisinau), Alexandru Epureanu (Dinamo Moskova), Igor Armas (Kuban), Valeriu Ciuperca (Academia UTM Chisinau), Vitalie Bordian (Metalist), Victor Golovatenco (Sibir), Alexei Savinov (FC Baku), Vadim Boret (FC Baku), Alexandru Suvorov (Cracovia), Denis Zmeu (Vaslui), Anatolie Doros (FC Astana), Igor Tigirlas (Cernomoret Odesa), Eugeniu Cebotaru (Ceahlaul), Serghei Gheorghiev (Sheriff Tiraspol), Anatol Cheptine (Sheriff Tiraspol), Igor Bugaiov (FC Astana), Gheorghe Ovseannicov (Olimpia Balti), Serghei Alexeev (Kaposvari Rakoczi FC).

//