Suomen A-maajoukkueen pelintekijä Roman Eremenko pelasi täydet 90 minuuttia, kun hänen seurajoukkueensa Kiovan Dynamo jyräsi PFC Litex Lovechin Eurooppa-liigan karsintapelissä. Ennen matsia Eremenko oli muutaman päivän sairastuvalla virusinfektion takia, mutta joukkueen tärkeä lenkki saatiin pelikuntoon.

Dynamo oli selkeässä suosikin asemassa voitettuaan jo otteluparin ensimmäisen osan vieraissa 2-1. Artem Milevski vei torstaina Dynamon 74. minuutilla 1-0 johtoon, mikä lopetti Litexin pyristelyn. Dynamo jatkaa Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen yhteismaalein 3-1. Dynamon päävalmentaja Juri Semin piti suojattiensa esitystä ylivoimaisena.

– Tänään Bulgarian mestarin ja Dynamon välillä pelattu matsi ei ollut poikkeus – se oli erittäin jännittävä peli. Olemme tyytyväisiä tulokseen ja siihen, että pääsimme Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen. Tämä on erittäin tärkeää meille. Tänään olimme hermostuneita alussa ja Litexillä oli kaksi paikkaa. Mutta sen jälkeen olimme ylivoimaisia ja saimme ansaitun voiton, Semin summasi ottelun lehdistötilaisuudessa.

//