Torstaisen kamppailun HJK:n vieraana väliin jättänyt Raul on SuomiFutis.com-sivuston Saksasta saamien tietojen mukaan tänään käymässä keskusteluja Schalke-johdon kanssa tulevaisuudestaan saksalaisseuran kanssa. Samalla ratkeaa myös se, kohtaako Antti Muurisen miehistö espanjalaistähden Euroopan liigan karsintakierroksen toisessakaan osaottelussa.

SuomiFutis.com-sivuston haastattelemat saksalaismedian Schalke-analyytikot pitävät Raulin lähtöä muualle todennäköisenä, joskaan Helsingin matkan väliinjättämistä ei silti saisi pitää varmana merkkinä edessä mahdollisesti olevalle siirrolle.

– Kova otteluruuhka kuulostaa toki tekosyyltä, sillä Raul on vuosien varrella tottunut pelaamaan Mestarien liigaa pitkälle loppukevääseen. HJK:n stadionin tekonurmi sen sijaan oli liian iso riskitekijä espanjalaiselle, eräs saksalaistoimittaja analysoi tilannetta.

Raulin tilanne on selkeä: mikäli tänään keskusteluissa päätetään, että hänen ja Schalken tiet eroavat, ei hyökkääjästä ole ensi viikolla vaaraksi HJK:lle. Pelaaminen Klubia vastaan kun torppaisi Raulin mahdollisuudet edustaa uutta seuraansa syksyn europeleissä. Jos taas lauantaisissa keskusteluissa lyödään kättä päälle ja päätetään (toistaiseksi) taivaltaa rinta rinnan, tällöin Raul löytynee jopa Schalken avauskokoonpanosta Muurisen miehiä vastaan.

//