Suomen A-maajoukkuelaituri Roni Porokara on kuntoutunut takareisivammastaan ja mies odottaa peliaikaa jo viikonlopun sarjaottelussa. Porokara edustaa belgialaista Beerschotia, jonka treeneihin hän palasi viime viikon alussa.

– Odotin, että olisin pelannut jo perjantain sarjaottelussamme Lierseä vastaan, mutta sillä kertaa valmentajamme päätti toisin. Olen ilman muuta valmis menemään kentälle tulevan sunnuntain Standard-kotipelissämme, Porokara muotoilee Orsa Sportille.

Beerschot on kerännyt alkukauden neljästä pelistä ainoastaan viisi pistettä ja voittotili on vielä avaamatta. Jupiler Pro Leaguessa joukkue on tällä hetkellä kymmenentenä.

– Olemme pelanneet liian ailahtelevasti. Jos olisimme voittaneet Liersen, alkukautta voisi pitää onnistuneena. Joukkueessamme tapahtui viime kauden jälkeen jonkin verran muutoksia, mikä näkyy vielä suoritustason heilahteluna. Olemme silti menossa koko ajan parempaan suuntaan.

//