Dundee Unitedin valmennusryhmään kuuluva Gary Kirk pitää hyvänä asiana, että seura antaa mahdollisuuden nuorille pelaajille. Tiivis yhteistyö Valioliigan Fulhamin kanssa toi ryhmään ensin suomalaisen Lauri Dalla Vallen ja nyt Dundee sopi myös Fulham-laitapelaaja Keanu Marsh-Brownin siirrosta.

– Otimme Keanun Fulhamista, mutta hän ei tule ennen ensi keskiviikkoa. Saimme hyvät raportit hänestä Billy McKinlaylta (Fulhamin reservivalmentaja). Lauri Dalla Valle on kotiutunut todella hyvin ja toki he tuntevat toisensa Fulhamista, joten on hyvä, että hänellä on jo ystävä täällä. Odotamme innolla häntä.

– Seuralle on hyvä asia, että olemme onnistuneet saamaan nämä nuoret pelaajat. Katsomme heitä tarkasti ja yritämme auttaa eteenpäin. Toivottavasti he voivat palata Fulhamiin ja ansaitsevat paikan ykkösjoukkueessa, Kirk sanoo The Courierille.

//