Kuopion Palloseura pysyy jatkossakin päävalmentaja Esa Pekosen komennossa, sillä Pekonen jatkaa seurassa kauden 2014 loppuun kattavalla sopimuksella. Pitkä jatkosopimus sinetöitiin keskiviikkona.

– Pitää paikkansa. Molempien intressit kohtasivat, eikä meillä edes ollut alun alkaenkaan muita vaihtoehtoja. Näytöt puhuvat puolestaan. Viime kaudella tuli hopeaa ja nytkin olemme avainpelaajien loukkaantumisista huolimatta Suomen Cupin finaalissa, KuPS Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen sanoi Savon Sanomille.

– Kolme kautta on KuPS:n päävalmentajana oltu ja työtä saadaan nyt jatkaa. Todella mielenkiinnolla odotan jatkoa sekä sen mukanaan tuomia haasteita. Kilpailu ei tulevaisuudessa helpotu yhtään ja siihen meidän on pystyttävä vastaamaan paremmin jokaisella osa-alueella. Sen takia meidän on pystyttävä uudistumaan ja kehittymään niin pelaajapolitiikan kuin valmennuksenkin suhteen pärjätäksemme jatkossa paremmin, päävalmentaja muistuttaa KuPS:n sivuilla.

//