Suomen A-maajoukkueen hyökkääjä Mikael Forssell kertoi aiemmin, että hän otti riskin sopimusneuvotteluissa Leedsin kanssa. ”Miklun” pöydällä oli muitakin tarjouksia ja Huuhkajien kärkipelaaja torjui jopa joitain kyselyjä.

Miklu kokee, että brittifutiksessa on jotain erikoista ja siksi Leeds valikoitui lopulliseksi joukkueeksi.

– Ensimmäinen ajatukseni, kun aloitin harjoittelun (Leedsissä), oli varmistaa se, että pysyn kunnossa. Mutta Leeds teki pian selväksi, että he haluavat minun jäävän tänne ja allekirjoittavan sopimuksen. Olin todella iloinen, koska halusin jäädä, mutta tiedätte varmaan, millaista jalkapallo on – joskus sopimusta ei voi tehdä tai et ole samaa mieltä kaikesta. Mikään ei ole varmaa ennen kuin olet allekirjoittanut sopimuksen, mutta kaikki toimi hyvin ja olin heti mukana ​​Palacea vastaan – se oli hienoa, Miklu sanoo Yorkshire Evening Postille.

– Olen pelannut enemmän tai vähemmän 10 vuotta Englannissa ja tunnen Englannin parhaiten. Saksa oli hyvä kokemus, mutta englantilaisessa futiksessa on jotain erilaista. Siinä on jotain ainutlaatuista. Olen kaivannut ihmisiä, elämäntapaa ja jalkapalloa. Minulla on ollut ikävä ilmapiiriä, jollainen on esimerkiksi Elland Roadin stadionilla.

//