Hollannin A-maajoukkuehyökkääjä Klaas-Jan Huntelaar ei ollut sunnuntaisen bundesliigaottelun jälkeen tyytyväinen mies. Oma joukkue FC Schalke 04 koki 0-2 kotitappion FC Bayern Müncheniä vastaan.

Huntelaarilla oli gelsenkircheniläisten parhaat maalipaikat ensimmäisellä jaksolla. Ottelun 66. minuutilla mies joutui vaihtoon ja tilalle tuli Saksan pääsarjadebyyttinsä tehnyt suomalaiskärki Teemu Pukki. Huntelaar ei suomalaisen kentälle pääsystä riemuinnut.

– En ole iloinen siitä, että minut vaihdettiin kentältä 0-1 tilanteessa, hollantilainen valitti ottelun jälkeen paikallisille lehtimiehille.

Huntelaar kritisoi valmentaja Ralf Rangnickia vaihdon lisäksi myös puolustusvoittoisesta taktiikasta.

– Olen hyökkääjä ja haluan aina pelata hyökkäysvoittoisesti. Meillä oli kuitenkin uhrattu yksi kärkimies keskikentälle yrittäessämme tilkitä vastustajan yritykset – siksi minulla oli ottelussa vaikeampaa kuin yleensä. Toisella jaksolla en käytännössä saanut maalipaikkoja, Huntelaar raportoi.

//