Jari Litmaselle tiistaina Uefan erikoispalkinto

Jari Litmaselle myönnetään tiistaina Hollanti-ottelun yhteydessä Uefan vastikään lanseeraama erikoispalkinto, jolla kunnioitetaan kaikkia eurooppalaisia sadan A-maaottelun miehiä. Palkinnon Helsingin Olympiastadionilla saavat myös Sami Hyypiä, Jonatan Johansson sekä Ari Hjelm.

Katso Huuhkajien kaikkien aikojen kokeneimpien pelaajien maaottelumäärät täältä.

Uefan suunnittelemaan palkintosettiin kuuluu erityinen juhlapäähine sekä mitali. Suunnitelmissa on, että palkinnot luovuttaa aina kysiesen maan jalkapalloliiton puheenjohtaja. Suomessa siis tämän tiedon mukaan palkinnot ojentaisi Sauli Niinistö.

Euroopan jalkapalloliitoilla on tällä hetkellä yhteensä 109 pelaajaa, jotka ovat ylittäneet sadan A-maaottelun rajan. Nyt aloitettua käytäntöä jatketaan myös tulevaisuudessa, jolloin sadan ottelun puhkaisijat saavat kunniaa aina maan seuraavassa kotiottelussa.

//


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.